طبق نتایج بررسی حملات قلبی خارج بیمارستانی در تیچینو بین سال های 2005 تا 2014، 3367 مورد حمله قلبی خارج بیمارستانی در بازه 10 ساله مورد مطالعه، رخ داده است.
طبق نتایج بررسی حملات قلبی خارج بیمارستانی در تیچینو بین سال های 2005 تا 2014، 3367 مورد حمله قلبی خارج بیمارستانی در بازه 10 ساله مورد مطالعه، رخ داده است.
مناطق کوهستانی یکی از پرچالش ترین مناطق برای امدادرسانی به بیماران می باشند. در ادامه این تحقیق آمار بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی و استفاده از دستگاه شوک خودکار در کوههای تاترا لهستان بررسی شده است.
بر اساس آمار سالیانه سامانه ثبت اطلاعات حملات قلبی خارج بیمارستانی در کشور ایرلند، در سال 2012 تا 2013 تعداد 1798 حمله قلبی خارج بیمارستانی در این کشور رخ داده است.
این تحقیق بین سال های 2008 تا 2018 انجام شده است. در این بازه ی زمانی 120 مورد استفاده از دستگاه های شوک خودکار عمومی در کشور لهستان ثبت شده است. در مجموع دستگاه شوک خودکار در 1165 منطقه از این کشور قراردهی شده است
کشور ژاپن یکی از کشورهای پیشگام در استفاده از دستگاه های شوک خودکار عمومی می باشد. تحقیقات بسیاری نیز در این کشور برای بررسی آمار استفاده از این دستگاه و پیامدهای آن بر سلامت بیماران انجام شده است.
ا اینکه 25% از حملات قلبی نیازمند شوک الکتریکی هستند، اما در حملات قلبی خارج بیمارستانی این آمار به 60% می رسد که ضرورت فراهم سازی دستگاه شوک خودکار در اماکن عمومی را نشان می دهد.
در کشور تایلند مطالعات بر روی حملات قلبی خارج بیمارستانی و قراردهی دستگاه شوک خودکار برای جلوگیری از بروز آسیب جدی برای بیماران، روند مناسبی را در پیش گرفته است.
اطلاعات مربوط به حملات قلبی خارج بیمارستانی در کشور دانمارک بین سال های 2016 تا 2019 جمع آوری شده است و سپس مناطق بروز این حملات طبق جمعیت و همچنین نوع کاربری منطقه، تقسیم بندی شده است.
آمار بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی و میزان استفاده از دستگاه شوک خودکار در مناطق مختلف کشور استرالیا مورد مطالعه قرار گرفته شده است. در ادامه به بررسی این آمار در نیو سوات ولز پرداخته شده است.
در کشور اردن نیز مانند سایر نقاط جهان حملات قلبی یکی از اصلی ترین دلایل مرگ و میر می باشد. آمار مربوط به حملات قلبی در یک بیمارستان در مناطق شمالی اردن در سال 2014 تا 2015 جمع آوری شده است.
در تحقیق مورد بررسی، آمار بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی بین سال های 2017 تا 2020 در این منطقه استخراج شده است.
بین ماه ژانویه سال 2014 تا سامبر سال 2020، 10422 مورد حمله ی قلبی خارج بیمارستانی در شهر پرث استرالیا ثبت شده است.
هر ساله حدود 360 هزار حمله ی قلبی خارج بیمارستانی در کشور آمریکا رخ می دهد. لس آنجلس با حدود 4 میلیون جمعیت یکی از شهرهای مهم کشور آمریکاست
اطلاعات در رابطه با میزان بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی و استفاده از دستگاه شوک خودکار در خاورمیانه بسیار محدود می باشد.
در کشور پاکستان با همکاری دانشگاه های پزشکی قراردهی دستگاه های شوک خودکار راه اندازی شده است.
در مقالات پیشین به بررسی آمار وز برحملات قلبی خارج بیمارستانی در کشور آمریکا پرداخته شده است. با همه گیری بیماری کرونا در سال 2020 در کشور آمریکا محدودیت هایی برای امدادرسانی و احیا بیماران توسط افراد ناظر اعمال شد.
در کشور ترکیه سعی شده است با قراردهی دستگاه های شوک خودکار در سطح شهرها آمار سلامت بیماران پس از وقوع حملات قلبی خارج بیمارستانی بهبود یابد.
در کشور تایلند اکثر بیمارانی که دچار حملات قلبی خارج بیمارستانی می شوند متاسفانه جان خود را از دست می دهند که این موضوع مربوط به محدود بودن دستگاه های شوک خودکار و استفاده از آنها است. برای بهبود این آمار و نجات جان افراد اولین قدم بررسی دقیق آمار بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی و مکان بروز آنها می باشد.
در کشور ویتنام خدمات درمانی خارج بیمارستانی وضعیت مناسبی را نسبت به کشورهای پیشرفته ندارد اما اولین قدم در بهبود این خدمات بررسی آمار بروز مشکلات خارج بیمارستانی می باشد به همین دلیل در این تحقیق در کشور ویتنام آمار بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی و آمار زنده مانی بیماران پس از حمله بررسی شده است.
در مقالات پیشین آمار بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی و پیامدهای آن در کشور سنگاپور آورده شده است. همه گیری بیماری کرونا بر آمار میزان استفاده از دستگاه شوک خودکار و بروز حملات قلبی خارج بیمارستانی در کشور سنگاپور تاثیر داشته است.
آمار حملات قلبی خارج بیمارستانی در کشورهای در حال توسعه کمتر از کشورهای پیشرفته بررسی شده است. آمار محدود هم نشان دهنده نیاز بیشتر به بررسی مخصوصا در لبنان می باشد.
در کشورهایی که منابع درآمد پایینی دارند استفاده از دستگاه شوک خودکار به میزان این کشورها بالا نیست و نیاز است تا بررسی های لازم در رابطه با آمار استفاده از دستگاه شوک خودکار در این کشورها نیز انجام شود
در این مقاله که در بین سال های 2014 تا 2018 انجام شده است، میزان استفاده از دستگاه شوک خودکار، میزان پوشش دهی دستگاه شوک خودکار و میزان سلامت افرادی که از دستگاه شوک خودکار برای آنها استفاده شده است، بررسی شده است
در مجموع 795 مورد حمله ی قلبی خارج بیمارستانی بین سال های 2009 تا 2012 ثبت شده است. میزان زنده ماندن بیماران پس از انتقال به بیمارستان و ترخیص از میزان 10.33% در سال 2009 به 17.01% در سال 2012 رسیده است.
برای انجام این تحقیق از 200 مرکز قراردهی دستگاه شوک خودکار، 78 مرکز مورد تحقیق قرار گرفته شده است. میانگین فاصله از محل بروز حمله ی قلبی خارج بیمارستانی تا دستگاه شوک خودکار 15 بوده است.
در کل 1105 مورد حمله ی قلبی خارج بیمارستانی در این شهر و در این بازه ی زمانی ثبت شده است که میانگین سنی بیماران 72.6 سال است. از این تعداد 489 مورد CPR دریافت کرده اند و تنها در 142 بیمار روند طبیعی قلب بازگشته است.
به این منظور اطلاعات مربوط به حملات قلبی خارج بیمارستانی و استفاده از دستگاه های شوک خودکار عمومی در شهر توکیو بین سال های 2013 تا 2017 جمع آوری شده است که در ادامه به بررسی آن پرداخته شده است
علی رغم بررسی های متعدد میزان حملات قلبی خارج بیمارستانی در کشورهای پیشرفته و ثروتمند، آمار بسیار محدودی از میزان حملات قلبی خارج بیمارستانی و استفاده از دستگاه های شوک خودکار در قاره ی آفریقا وجود دارد.
در کشور آمریکا حملات قلبی خارج بیمارستانی سالانه جان بسیاری از افراد را می گیرند به همین منظور در سال های اخیر سعی بر افزایش پوشش دهی شهرها به دستگاه شوک خودکار شده است.
امارات متحده عربی نیز یکی از کشورهایی است که با بررسی حملات قلبی خارج بیمارستانی رخ داده در سطح کشور در حال بررسی تهیه و قراردهی بهینه ی دستگاه های شوک خودکار می باشد و در ادامه به بررسی آمار مربوطه پرداخته شده است.